Bliv forhandler

Forhandlere af sterling sølv- og/eller stålsmykker søges!

Driver du en tøjforretning, salon eller anden fysisk forretning? Kan du se fordelen ved at kunne tilbyde dine kunder dansk designede smykker af god kvalitet og derved øge dine indtjeningsmuligheder? Så har dette sikkert stor interesse!

Hos Silver-Z har du mulighed for at handle smykker til engrospriser og tilbyde dine kunder følgende:


  • Sølv- og/eller stålsmykker af høj kvalitet!
  • Dansk designede sølvsmykker – til priser langt billigere end hos guld- og sølvsmeden.
  • Sølv- og/eller stålsmykker der med sit klassiske design – med ”et twist” af tidens trends (forskellige overflader, farver og sten) - er interessant for langt de fleste forbrugere. Design der holder!

Du kan nu tilbyde dine kunder kvalitetssmykker, som under ”normale omstændigheder” kun sælges hos guld- og sølvsmeden. Det kan for eksempel være en flot halskæde, nogle smarte øreringe, et armbånd til prinsessen, manchetknapper eller slipsenåle til herre! Du kan nu tilbyde ”hele pakken”!

Hos Silver-Z har du mulighed for at vælge frit mellem vores kollektioner:


  • Til Hende
  • Til Ham
  • Til Teenageren
  • Til Den lille Prinsesse

Du bestemmer selv frit mellem designs og kollektioner (med undtagelse af Dagmarkors og Navnehalskæder) – og købet er ikke betinget af et minimumsantal eller beløb. Det vil sige, at du nemt og enkelt kan teste om dette tiltag er interessant for dig! Det er således muligt at sammensætte en smykkekollektion, der passer til netop din forretning og din kundegruppe.

Alle smykker lagerføres og leveres omgående med flot gaveæske og tilhørende organzapose – begge trykt med Silver-Z logo!

Har du lyst til at høre mere om ovenstående, er du velkommen til at sende en præsentationsmail af dig og din forretning til info@silver-z.dk.

Glæder mig til at høre fra dig!

Mange hilsner
Karina Hansen, Silver-Z