FAQ

VEDR. FORSENDELSE

Når en varer sendes til anden modtager - vedlægges fakturaen så?

Er smykket en gave og står der et andet navn/adresse som modtager - NEJ, så vedlægges fakturaen ikke i forsendelsen.


RETURRET

Kan jeg returnere smykket?

Ja - ubrugte smykker kan returneres inden for 14 dage. Såfremt der er betalt med kreditkort, vil beløbet blive tilbageført til samme konto, der er anvendt ved købet.

Læs mere herom under "Betingelser".

Undtagelse herfor er dog:

- Navnesmykker - som er en specialvarer der alene produceres efter ordre - fraviger fra almindelig returret og kan ikke returneres.
- Graverede smykker - som er en specialvarer der alene produceres efter ordre - fraviger fra almindelig returret og kan ikke returneres.TEKNISKE SPØRGSMÅL VEDR. SMYKKERNE


Hvad er sterling sølv?

Sterling sølv er en legering (blanding) af finsølv og andre metaller. Det betegnes med 925 - dvs. at det indeholde 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller.

Det er de "andre metaller" - som oftest kobber, der gør sølvets hårdhed godt at arbejde med ifht. fremstilling af smykker.

Nikkelallergi:

Silver-Z sælger KUN nikkelfri smykker!

Hvad betyder stemplerne i smykkerne?

Stemplerne i smykkerne er din garanti for at produktet overholder de danske love. Alle smykker af ædelmetaller skal stemples med henholdsvis navnestempel og holdighedsstempel.

Ædelmetalkontrollen i Danmark holder register over navnestempler. Man skal her søge og få godkendt sit navnestempel. Navnestemplet for Silver-Z er "SZ".

Holdighedsstemplet indikerer hvor meget ædelmetal der indgår i produktet. I sterling sølv indgår 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller. Holdighedsstemplet er derfor 925.

Din sikkerhed for at smykkernes indhold af ædelmetal nu også overholdes varetages af FORCE Technology, der ved uanmeldte besøg hos producent eller forhandler kontrollerer, at lovens bestemmelser overholdes. Dette er naturligvis også gældende for Silver-Z's produkter.

Hvad er en "cubic zirkonia"?

En "cubic zirkonia" er en syntetisk fremstillet sten - dvs. en sten der er skabt af mennesker. Den fås derfor i mange forskellige former og slibninger - men må ikke forveksles med glas. Cubic zirkonia fremstilles i mange forskellige farver og anvendes som alternativ til diamanter.

Slides forgyldning af sølvsmykker?

Ja, det gør den! Det vil være forkert at påstå andet. Men det tager tid - og afhænger af, hvordan du bruger smykket! Øreringe og vedhæng slides ikke nær så hurtigt som foreksempel armbånd. Og det hænger sammen med, at du ikke "støder" øreringe og vedhæng på andre genstande, som du gør med armbånd. Armbånd bruges i dag gerne sammen flere af gangen, og de vil støde mod hinanden mens de bruges. Et armbånd vil ofte støtte på bordkanten, når der arbejdes - også dette slider på forgyldningen. Brug det forgyldte smykke med omtanke og husk på, at det netop er et forgyldt sølvsmykke og ikke et guldsmykke der bliver brugt.

VEDR. FORSENDELSE

Når en varer sendes til anden modtager - vedlægges fakturaen så?

Er smykket en gave og står der et andet navn som modtager - NEJ, så vedlægges fakturaen ikke i forsendelsen.

Kan jeg returnere smykket?

Ja - blot ubrugte smykker kan returneres inden for 14 dage. Såfremt der er betalt med kreditkort, vil beløbet blive tilbageført til samme konto, der er anvendt ved købet.