Om os

Hvem er Silver-Z?

Silver-Z ejes af Karina Hansen, der har flere års erfaring inden for indkøb og design af smykker til detailhandelen.

Silver-Z blev etableret i år 2010.


Hvorfor handle smykker hos Silver-Z?

Hos Silver-Z kan du være sikker på at købe smykker af allerbedste kvalitet - til online priser!

Med Karina's egne designs af sølvsmykker følges produktionen fra de små blyantstreger i Danmark til den færdige produktion i udlandet. Der er lagt mange tanker og følelser i hvert enkelt sølvsmykke - det kan både ses og mærkes!

Silver-Z arbejder i tæt kontakt med de enkelte producenter rundt omkring i verden. Silver-Z følger således produktionen og producenterne, og kan derfor stå inden for både gode arbejdsforhold og veluddannede guld-/og sølvsmede.

Det er nu muligt for alle at handle dansk designet smykker - helt unikke smykker - til en rigtig god pris! Uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Alle sølvsmykker er af sterling sølv og garanteret nikkelfri. Et vigtigt faktum ifht. allergier. 

Silver-Z sælger sterling sølv smykker og stålsmykker af rigtig god kvalitet via internettet.

Kollektionen af smykker er stor og består bl.a. af

- Sølv halskæder
- Sølv armbånd / sølv armringe
- Sølv ørestikker

- Stål halskæder
- Stål armbånd
- Stål manchetknapper
- Stål slipsenåle

- Læderarmbånd
- Gummiarmbånd

Lovgivning:

Alle krav til sølvsmykker overholdes og kontrolleres i forhold til dansk lovgivning! Alle sølvsmykker er således stemplet med henholdsvis 925 (sterling sølv stempel) og SZ (initialer for Silver-Z).

E-mærket:

Silver-Z er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.


Levering:

Alle lagervarer leveres indenfor 1-3 hverdage!

Navnesmykker, der produceres efter ordre, har dog en leveringstid på ca. 14 hverdage.

Vær venligst opmærksom på, at bestilte varer på samme ordrenummer sendes samlet. Dvs. bestilles en lagervarer samtidig med en bestillingsvarer (fx. navnesmykker), fremsendes det hele samlet, når bestillingsvaren er færdigproduceret. Man er naturligvis velkommen at afgive flere ordrer samme dag, såfremt man ønsker lagervarer leveret med det samme.

Alle smykker leveres i en lækker og moderne æske, samt tilhørende organza pose - ideel også til at give videre som gave!