Din indkøbskurv er tom

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCardVISAJCB Maestro Forbrugsforeningen

Spacer_Betalingslogo

 

Anbefalinger af silver-z.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

e-handelsfonden

Smykkeskrin m.m.

Med et smykkeskrin har du nemt styr på alle dine smykker - det være sig både øreringe, halskæde, armbånd, ure eller andet.

Kvaliteten på smykkeskrinene er helt i top - og der er intet overladt til tilfældighederne, når det gælder den mest optimale inddeling i smykkeskrinene.

I flere smykkeskrin findes der også et lille rejseetui. Men du har også mulighed for at finde andre etuier specielt velegnet til ferien her i kollektionen. Med et rejseetui har du på din ferie altid styr på dine smykker - og kan nemt lægge etuiet i boksen.

Kollektionen af smykkeskrin vil løbende blive udbygget. Mulighederne er mange - og finder du i Silver-Z' kollektion ikke netop det smykkeskrin du søger - ja, så kontakt os endelig på tlf. 42 52 00 59 eller info@silver-z.dk. Vi vil så søge at finde netop det type smykkeskrin du er på jagt efter.
Sorter efter: Vis antal:
13 / 13 Produkter

Fregtfri levering
 

Test Facebook

Husket værtindegaven?

Har du husket værtindegaven til på lørdag?
Æsker

Alle smykker leveres altid i flot gaveæske!

Smykke nyheder

Dagmarkors og stavkorsSe vores store udvalg af de klassiske Dagmarkors. Findes både i sølv, forgyldt sølv og i 8 kt guld. Som hos guldsmeden - bare MEGET billigere! Fragtfri levering!

Ønskeseddel

 

Opret din helt EGEN ønskeliste!
Tilmeld dig Silver-Z nyhedsbrev, og få de nyeste nyheder lige direkte ned i din mailboks!


TOP 5 produktliste